Slike HEALTH AID Serrapeptase 250000 iu / 30 таблети
Slike HEALTH AID Serrapeptase 250000 iu / 30 таблети

HEALTH AID Serrapeptase 250000 iu / 30 таблети

Anni Farm
1.440ДЕН

Боја:Сина

Информации за испорака

Опис на производот

Карактеристики:
Serrapeptidase претставува протеолитички ензим кој се добива од кожурецот на свилената буба која прв пат е култивирана во Кина пред 5000 години. Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво.
Возрасни, една таблета на ден на празен стомак. Не го надминувајте препорачаниот дневен внес, освен ако не е препорачан од соодветно квалификувано лице.
Воспалителните процеси почнуваат да достигаат размери на епидемија и се, се почести. Воспалението, во нормални околности е нормален акутен одговор на организмот кон оштетувања од различна природа (физичка, хемиска, биолошка). Воспалителниот процес ако не се третира со соодветен третман понекогаш преминува во хроничен процес кој потоа развива различни потешкотии кои можат да го нарушат квалитетот на животот.
Serrapeptidase претставува протеолитички ензим кој се добива од кожурецот на свилената буба која прв пат е култивирана во Кина пред 5000 години. Како излегува свилената буба од својот кожурец кога ќе ја заврши метаморфозата? Тие користат дигестивен ензим познат како Serrapeptidase или познат како Serrapeptase, кој игра значајна улога во разградбата на нивната обвивка од која треба да се ослободат и да почнат да функционираат.
Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво. Ги разпожува интермедиерните воспалителни содржини и дејствува на нив. За комерцијални цели серапептазата се извлекува од пробиотската бактерија Сератиа.
* Не содржи глутен, пченица, млечни производи, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

Спецификации

Бренд
HEALTH AID

Карактеристики

Боја на производот
Сина

Ананас ID

Шифра на производот
70GMURXRD8

EAN /   код

EAN /   код
5019781056453
1.440ДЕН

Информации за испорака

Опис на производот

Карактеристики:
Serrapeptidase претставува протеолитички ензим кој се добива од кожурецот на свилената буба која прв пат е култивирана во Кина пред 5000 години. Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво.
Возрасни, една таблета на ден на празен стомак. Не го надминувајте препорачаниот дневен внес, освен ако не е препорачан од соодветно квалификувано лице.
Воспалителните процеси почнуваат да достигаат размери на епидемија и се, се почести. Воспалението, во нормални околности е нормален акутен одговор на организмот кон оштетувања од различна природа (физичка, хемиска, биолошка). Воспалителниот процес ако не се третира со соодветен третман понекогаш преминува во хроничен процес кој потоа развива различни потешкотии кои можат да го нарушат квалитетот на животот.
Serrapeptidase претставува протеолитички ензим кој се добива од кожурецот на свилената буба која прв пат е култивирана во Кина пред 5000 години. Како излегува свилената буба од својот кожурец кога ќе ја заврши метаморфозата? Тие користат дигестивен ензим познат како Serrapeptidase или познат како Serrapeptase, кој игра значајна улога во разградбата на нивната обвивка од која треба да се ослободат и да почнат да функционираат.
Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво. Ги разпожува интермедиерните воспалителни содржини и дејствува на нив. За комерцијални цели серапептазата се извлекува од пробиотската бактерија Сератиа.
* Не содржи глутен, пченица, млечни производи, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

Спецификации

Бренд
HEALTH AID

Карактеристики

Боја на производот
Сина

Ананас ID

Шифра на производот
70GMURXRD8

EAN /   код

EAN /   код
5019781056453

Можеби ќе ви се допадне

Мислиме дека навистина би ти се допаднале следните производи

Можеби ќе ви се допадне

Мислиме дека навистина би ти се допаднале следните производи

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.