Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Ново
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Ново
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12
Slike INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12

INVENTOR Professional Клима PFUVI-12WFI / PFUVO-12

АНАНАС ШОП
0ДЕН

Информации за испорака

Опис на производот

*Ultraviolet Type C Technology & Ionizer - Јонизаторот нa ефикасен начин ги отстранува штетните честички, како што се бактерии, полен, вируси, прашина, нудејќи постојано чувство на свежина.
*Active Carbon Filter & PM2.5 Filter - квалитетот на воздухот во вашиот дом наградете го со филтерот PM2.5 кој ги неутрализира штетните микроорганизми,
*Antibacterial Protection - ја отстранува влажноста, што го поттикнува ширењето на бактериите
*Follow Me - овозможува мерење на идеалната температура
*Turbo Mode - го засилува работењето на клима уредот за побрзо да се излади/затопли просторијата
*Golden Fin - антикорозивната обвивка обезбедува ефективни перформанси која го продолжува животниот век на клима уредот.
*Wi-Fi Standard - контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
*ECO mode можете да го поставите клима уред да работи со максимална заштеда на енергија
*Powerful Self-Cleaning - ефективно чистење на климата со која се спречува развивање на бактерии
*Ефикасна и Ефективна работа на греење дури и на -20°C.• Капацитет на ладење: 800 – 4100 W
• Pdesign: 3.5 kW
• Енергетска класа при ладење: А ++
• SEER: 6.1
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 198 kWh/year
• Капацитет на греење: 1000 – 4200 W
• Pdesign (греење средна зона): 2.7 kW
• Енергетска класа при греење (средна зона): A +
• SCOP: 4.0
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 938kWh/year
• Pdesign (греење топла зона): 3.4 kW
• Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
• SCOP: 5.2
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 914 kWh/year
• Влезна струја при ладење: 1180 (100 - 1600) W
• Влезна струја при греење: 1100 (300 - 1600) W
• Проток на воздух : 600 m3/h
• Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent / Low / Medium / High): 26 / 33 / 39 / 44 dB
• Ниво на бучава на надворешна единица: 52 dB
• Компресор: Rotary
• Течна/гасна линија: 1/4” / 3/8”
• Внатрешна единица ШхДхВ: 792x201x292 mm
• Надворешна единица ШхДхВ: 705x309x530 mm
• Работна температура при ладење: 16 °C ~ 49 °C
• Работна температура при греење: -20 °C ~ 30 °C"

• Гаранција 5 години

Спецификации

Бренд
INVENTOR

Технички детали

Боја на производот
Бела

Ананас ID

Шифра на производот
0N3F4PPUPO

EAN /   код

EAN /   код
5213008589797
0ДЕН

Информации за испорака

Опис на производот

*Ultraviolet Type C Technology & Ionizer - Јонизаторот нa ефикасен начин ги отстранува штетните честички, како што се бактерии, полен, вируси, прашина, нудејќи постојано чувство на свежина.
*Active Carbon Filter & PM2.5 Filter - квалитетот на воздухот во вашиот дом наградете го со филтерот PM2.5 кој ги неутрализира штетните микроорганизми,
*Antibacterial Protection - ја отстранува влажноста, што го поттикнува ширењето на бактериите
*Follow Me - овозможува мерење на идеалната температура
*Turbo Mode - го засилува работењето на клима уредот за побрзо да се излади/затопли просторијата
*Golden Fin - антикорозивната обвивка обезбедува ефективни перформанси која го продолжува животниот век на клима уредот.
*Wi-Fi Standard - контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
*ECO mode можете да го поставите клима уред да работи со максимална заштеда на енергија
*Powerful Self-Cleaning - ефективно чистење на климата со која се спречува развивање на бактерии
*Ефикасна и Ефективна работа на греење дури и на -20°C.• Капацитет на ладење: 800 – 4100 W
• Pdesign: 3.5 kW
• Енергетска класа при ладење: А ++
• SEER: 6.1
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 198 kWh/year
• Капацитет на греење: 1000 – 4200 W
• Pdesign (греење средна зона): 2.7 kW
• Енергетска класа при греење (средна зона): A +
• SCOP: 4.0
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 938kWh/year
• Pdesign (греење топла зона): 3.4 kW
• Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
• SCOP: 5.2
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 914 kWh/year
• Влезна струја при ладење: 1180 (100 - 1600) W
• Влезна струја при греење: 1100 (300 - 1600) W
• Проток на воздух : 600 m3/h
• Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent / Low / Medium / High): 26 / 33 / 39 / 44 dB
• Ниво на бучава на надворешна единица: 52 dB
• Компресор: Rotary
• Течна/гасна линија: 1/4” / 3/8”
• Внатрешна единица ШхДхВ: 792x201x292 mm
• Надворешна единица ШхДхВ: 705x309x530 mm
• Работна температура при ладење: 16 °C ~ 49 °C
• Работна температура при греење: -20 °C ~ 30 °C"

• Гаранција 5 години

Спецификации

Бренд
INVENTOR

Технички детали

Боја на производот
Бела

Ананас ID

Шифра на производот
0N3F4PPUPO

EAN /   код

EAN /   код
5213008589797

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.