0 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
1 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
2 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
3 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
4 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
5 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
6 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
7 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
8 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
9 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
10 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
11 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
12 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
13 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
14 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
15 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
16 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
17 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
18 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
19 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
20 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
21 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
22 thumbnail image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)
Selected image for LIBERTA Количка LENA (3 in 1)

LIBERTA Количка LENA (3 in 1)

Либерта
9.980 ДЕНЗаштеда 998 ДЕН
8.982ДЕН
Понудата важи од 05/04/2024 до 12/04/2024

Боја:Сива

Опис на производот

Пространа количка, дизајнирана со модерни технологии за високи перформанси, составена од спортско седиште кое се претвора во корпа и транспортер, со што е идеална за прошетки од првиот ден на раѓање. Модерниот стил е комбиниран со квалитетни и разноврсни материјали. Прошетките на свеж воздух се добри за новороденчињата, а климатските услови не треба да бидат грижи за родителите кога се придружувани од Liberta LENA. Рамката на количката е лесна и се преклопува како книга, за да зазема што е можно помалку простор, а вградените амортизери го олеснуваат патувањето по нерамни патишта. Целосните гумени тркала ја апсорбираат енергијата од нерамните патишта, зголемувајќи ја удобноста на бебето за време на прошетките.
Карактеристики на спортското седиште/корпата за бебе:
- Сите компоненти може да се инсталираат/деинсталираат многу брзо на/од рамката;
- За новороденчиња (0-6 месеци) се препорачува да се користи корпата, а по 6-месечна возраст, количката може да се трансформира во спортско седиште со помош на каишите;
- Рамка од алуминиумска легура;
- Лесен механизам за преклопување, тип на книга;
- Спортското седиште може да се користи во двата правци на движење и е опремено со сигурносни појаси со 5 точки;
- Рачка за држење што се прилагодува по висина, покриена со еко-кожа за зголемена удобност;
- Голема кошница за пазарење, која може да се користи и за предметите на бебето;
- Рамка опремена со амортизери, за груб терен;
- Предни тркала со дијаметар од 18 cm, изработени од EVA материјал, и кои можат да се фиксираат или да се вртат, со помош на копчето поставено на рамката;
- Задни тркала со дијаметар од 30,5 цм, изработени од полна гума, и опремени со централна сопирачка, пренесена преку кабел;
- Трансфомирачко седиште со опција за подесување на наслонот;
- Реверзибилно седиште;
- Корпата е особено наменета за новороденчиња (од раѓање и до максимум 9 кг);
- Прилагодливи по висина, сигурносни појаси со 5 точки, со заштита на рамената;
- Опремени со голема тенда и прекривка за студената сезона.
Карактеристики на транспортерот:
- Удобен, лесен за монтирање на рамот од количката или во автомобил;
- Прилагодлива тенда;
- Прекривка за нозе за студената сезона;
- Прилагодлива рачка, која се користи за транспорт;
- Капак за перење;
- Опремен со мека потпора за грбот и главата;
- Опремен со сигурносни појаси од 5 точки;
- Вклучува адаптери за монтирање на рамката на количката.
Седиште прилагодливо и реверзибилно
Рачка на рачка прилагодлива со повеќе висина
Универзалните предни тркала се опремени со функција за апсорпција на удари
Потпирачот за грб може да се прилагоди на 5 различни режими, седење/лежење/спиење
Три точки прилагодливи целосна крошна
Со голема кошница за пазарење
EN1888:2008 Европски сертификат за безбедност и квалитет
Предни тркала: 2*18cm EVA
Задни тркала: 2*30.5cm Полна гума
Димензии на пакет: 50*29*88cm
Димензии на количката: висина 105cm, ширина 63cm, должина 78cm.
Димензии на транспортер: висина (со крената рачка) 57cm, ширина 40cm.
Димензии на корпа: должина 80cm, ширина 40cm.
Материјал на рамката: Алуминиум
Реверзибилна единица за седиште.
Потпирачот за рака и корпата за спиење може да се откачат,
Лесно се преклопува и менува во помало пакување.
Безбедна, удобна, грациозна, пренослива
Погодна за бебе од раѓање до 3 години.
Мала тежина: 11 kg.
Соодветна до 22 kg (4 години)
Задната шипка и предниот потпирач за раце се PU кожа
Во комплетот се вклучени:
Рамка со 4 тркала
Спортско седиште кое се трансформира во корпа/колевка за бебе
Транспортер кој може да се монтира на рамката од количката или во автомобил
Адаптери за монтирање на транспортерот на рамката од количката
Зимски навлаки за седиштето и транспортерот
Торба за мајката која може да се прикачи на рамот од количката
Мрежа за заштита од инсекти
Држач за чаша/шише кој може да се монтира на рамката од количката

Спецификации

Бренд
LIBERTA

Карактеристики

Боја на производот
Сива

Ананас ID

Шифра на производот
FQV07DC5FT

EAN /   код

EAN /   код
AN6VZA2QTA
9.980 ДЕНЗаштеда 998 ДЕН
8.982ДЕН
Понудата важи од 05/04/2024 до 12/04/2024

Опис на производот

Пространа количка, дизајнирана со модерни технологии за високи перформанси, составена од спортско седиште кое се претвора во корпа и транспортер, со што е идеална за прошетки од првиот ден на раѓање. Модерниот стил е комбиниран со квалитетни и разноврсни материјали. Прошетките на свеж воздух се добри за новороденчињата, а климатските услови не треба да бидат грижи за родителите кога се придружувани од Liberta LENA. Рамката на количката е лесна и се преклопува како книга, за да зазема што е можно помалку простор, а вградените амортизери го олеснуваат патувањето по нерамни патишта. Целосните гумени тркала ја апсорбираат енергијата од нерамните патишта, зголемувајќи ја удобноста на бебето за време на прошетките.
Карактеристики на спортското седиште/корпата за бебе:
- Сите компоненти може да се инсталираат/деинсталираат многу брзо на/од рамката;
- За новороденчиња (0-6 месеци) се препорачува да се користи корпата, а по 6-месечна возраст, количката може да се трансформира во спортско седиште со помош на каишите;
- Рамка од алуминиумска легура;
- Лесен механизам за преклопување, тип на книга;
- Спортското седиште може да се користи во двата правци на движење и е опремено со сигурносни појаси со 5 точки;
- Рачка за држење што се прилагодува по висина, покриена со еко-кожа за зголемена удобност;
- Голема кошница за пазарење, која може да се користи и за предметите на бебето;
- Рамка опремена со амортизери, за груб терен;
- Предни тркала со дијаметар од 18 cm, изработени од EVA материјал, и кои можат да се фиксираат или да се вртат, со помош на копчето поставено на рамката;
- Задни тркала со дијаметар од 30,5 цм, изработени од полна гума, и опремени со централна сопирачка, пренесена преку кабел;
- Трансфомирачко седиште со опција за подесување на наслонот;
- Реверзибилно седиште;
- Корпата е особено наменета за новороденчиња (од раѓање и до максимум 9 кг);
- Прилагодливи по висина, сигурносни појаси со 5 точки, со заштита на рамената;
- Опремени со голема тенда и прекривка за студената сезона.
Карактеристики на транспортерот:
- Удобен, лесен за монтирање на рамот од количката или во автомобил;
- Прилагодлива тенда;
- Прекривка за нозе за студената сезона;
- Прилагодлива рачка, која се користи за транспорт;
- Капак за перење;
- Опремен со мека потпора за грбот и главата;
- Опремен со сигурносни појаси од 5 точки;
- Вклучува адаптери за монтирање на рамката на количката.
Седиште прилагодливо и реверзибилно
Рачка на рачка прилагодлива со повеќе висина
Универзалните предни тркала се опремени со функција за апсорпција на удари
Потпирачот за грб може да се прилагоди на 5 различни режими, седење/лежење/спиење
Три точки прилагодливи целосна крошна
Со голема кошница за пазарење
EN1888:2008 Европски сертификат за безбедност и квалитет
Предни тркала: 2*18cm EVA
Задни тркала: 2*30.5cm Полна гума
Димензии на пакет: 50*29*88cm
Димензии на количката: висина 105cm, ширина 63cm, должина 78cm.
Димензии на транспортер: висина (со крената рачка) 57cm, ширина 40cm.
Димензии на корпа: должина 80cm, ширина 40cm.
Материјал на рамката: Алуминиум
Реверзибилна единица за седиште.
Потпирачот за рака и корпата за спиење може да се откачат,
Лесно се преклопува и менува во помало пакување.
Безбедна, удобна, грациозна, пренослива
Погодна за бебе од раѓање до 3 години.
Мала тежина: 11 kg.
Соодветна до 22 kg (4 години)
Задната шипка и предниот потпирач за раце се PU кожа
Во комплетот се вклучени:
Рамка со 4 тркала
Спортско седиште кое се трансформира во корпа/колевка за бебе
Транспортер кој може да се монтира на рамката од количката или во автомобил
Адаптери за монтирање на транспортерот на рамката од количката
Зимски навлаки за седиштето и транспортерот
Торба за мајката која може да се прикачи на рамот од количката
Мрежа за заштита од инсекти
Држач за чаша/шише кој може да се монтира на рамката од количката

Спецификации

Бренд
LIBERTA

Карактеристики

Боја на производот
Сива

Ананас ID

Шифра на производот
FQV07DC5FT

EAN /   код

EAN /   код
AN6VZA2QTA
Maestro credit card iconMaster credit card iconvisa secure card iconDiners card icon
Maestro credit card iconMaster credit card iconvisa secure card iconDiners card icon

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.