Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела
Slike XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела

XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка, бела

АНАНАС ШОП
Ananas direct badge icondirekt
20.000 ДЕНЗаштеда 5.010 ДЕН
14.990ДЕН
Понудата важи од 01/12/2023 до 06/12/2023

Информации за испорака

Опис на производот

Роботската правосмукалка Xiaomi Mi Mop S10 е идеална за секојдневно чистење и обезбедува висококвалитетни резултати без напор.

ПРЕЦИЗНО ЧИСТЕЊЕ:

Со моќност на вшмукување од 4000 Pa, роботската правосмукалка Xiaomi Mi Mop S10 ги отстранува дури и најмалите честички од сите површини.
Благодарение на силниот мотор без четкички, Robot Vacuum лесно ја отстранува прашината и влакната.
Исто така, располага со резервоар за вода 2-во-1 и контејнер за прашина, што е практично и без грижи.

• ПАМЕТНА НАВИГАЦИЈА И ЛЕСНА КОНТРОЛА - LDS Ласерска навигација:

Со ласерска навигација и систем за идентификација на положбата, правосмукалката лесно се движи низ домот, избегнувајќи пречки, грижејќи се за мебелот, и мапирањето е брзо и лесно.
Подигнат LDS сензор со опсег на откривање од 360 степени што овозможува прецизно позиционирање, прецизни мерења на растојанието и подобри перформанси.
Препознава сложена околина во реално време за минимизирање на удари, механизмот на сензор на скала спречува пад на правосмукалката, ги следи ѕидовите да се осигура дека не е пропуштен ниту еден агол.

• ПОДЕЛБА ПО ЗОНИ, ЗОНСКО ЧИСТЕЊЕ И МАПИРАЊЕ НА КАТОВИ

Автоматско одвојување на различни домашни простории, обележете ги зоните кои сакате да ги исчистите и бирајте мапа во зависност од катот

• ПАТЕКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ЦИК-ЦАК И Y-ОБЛИК

Значително ја подобрува ефикасноста на чистењето, 
чистењето во форма на Y обезбедува максимална ефикасност на чистењето, додека бришењето во форма на Y симулира рачно чистење, бришејќи постојано од лево кон десно за да се обезбеди ефикасно отстранување на дамките од подот.

• ЕФИКАСНО И РАМНОВИДНО ПРСКАЊЕ ВОДА:

Благодарение на паметниот резервоар за вода со три нивоа на проток, роботската правосмукалка Xiaomi Mi Mop S10 рамномерно ја прска водата на подот без истекување, обезбедувајќи ефективно чистење.
Паметниот резервоар за вода испушта вода рамномерно за да обезбеди постојана влага.
Постојат поставки за вода за да се прилагодат на видот на подот што треба да се џогира.

•ДОЛГОРОЧНО ЧИСТЕЊЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ:

Капацитетот на батеријата од 3200 mAh овозможува долго траење - континуирано работење од 130 минути во стандарден режим, обезбедувајќи темелно чистење на целиот дом

• ПОВЕЌЕ РЕЖИМИ НА РАБОТА:

Роботската правосмукалка Xiaomi Mi Mop S10 нуди можност за избор помеѓу различни режими на чистење: тивко, стандардно, средно и турбо.

Поврзете се со апликацијата Mi Home/Xiaomi Home за да отклучите повеќе функции за чистење
Користете ја апликацијата Mi Home/Xiaomi Home за далечински да го контролирате Robot Vacuum и да го следите целиот процес на чистење.
Далечински управувач - Контролирајте го вашиот робот од далечина
Следење во реално време - Следете го напредокот на чистењето
Избор на режим - Изберете различни режими на чистење
Тајмер -Изберете го вашиот дневен распоред за чистење
Закажете чистење кога вам ви одговара - Завршете го чистењето пред да се вратите дома
Онлајн ажурирања - Системските ажурирања достапни на интернет


Поддржува OTA ажурирања 
Добијте ги сите најнови функции
Подобрувањата и ажурирањата на апликацијата се објавуваат постојано за да се подобрат перформансите на производот и да се направи вашиот Xiaomi Robot Vacuum S10 поинтелигентен.

*Гаранција 1 година.

Спецификации

Бренд
Xiaomi

Дизајн

Боја на производот
Бела

Моќ

Јачина на вшмукување
4000 AW
Напон на батеријата
3200 V

Ананас ID

Шифра на производот
IKEQX8Q92J

EAN /   код

EAN /   код
6934177781926
20.000 ДЕНЗаштеда 5.010 ДЕН
14.990ДЕН
Понудата важи од 01/12/2023 до 06/12/2023

Информации за испорака

Опис на производот

Роботската правосмукалка Xiaomi Mi Mop S10 е идеална за секојдневно чистење и обезбедува висококвалитетни резултати без напор.

ПРЕЦИЗНО ЧИСТЕЊЕ:

Со моќност на вшмукување од 4000 Pa, роботската правосмукалка Xiaomi Mi Mop S10 ги отстранува дури и најмалите честички од сите површини.
Благодарение на силниот мотор без четкички, Robot Vacuum лесно ја отстранува прашината и влакната.
Исто така, располага со резервоар за вода 2-во-1 и контејнер за прашина, што е практично и без грижи.

• ПАМЕТНА НАВИГАЦИЈА И ЛЕСНА КОНТРОЛА - LDS Ласерска навигација:

Со ласерска навигација и систем за идентификација на положбата, правосмукалката лесно се движи низ домот, избегнувајќи пречки, грижејќи се за мебелот, и мапирањето е брзо и лесно.
Подигнат LDS сензор со опсег на откривање од 360 степени што овозможува прецизно позиционирање, прецизни мерења на растојанието и подобри перформанси.
Препознава сложена околина во реално време за минимизирање на удари, механизмот на сензор на скала спречува пад на правосмукалката, ги следи ѕидовите да се осигура дека не е пропуштен ниту еден агол.

• ПОДЕЛБА ПО ЗОНИ, ЗОНСКО ЧИСТЕЊЕ И МАПИРАЊЕ НА КАТОВИ

Автоматско одвојување на различни домашни простории, обележете ги зоните кои сакате да ги исчистите и бирајте мапа во зависност од катот

• ПАТЕКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ЦИК-ЦАК И Y-ОБЛИК

Значително ја подобрува ефикасноста на чистењето, 
чистењето во форма на Y обезбедува максимална ефикасност на чистењето, додека бришењето во форма на Y симулира рачно чистење, бришејќи постојано од лево кон десно за да се обезбеди ефикасно отстранување на дамките од подот.

• ЕФИКАСНО И РАМНОВИДНО ПРСКАЊЕ ВОДА:

Благодарение на паметниот резервоар за вода со три нивоа на проток, роботската правосмукалка Xiaomi Mi Mop S10 рамномерно ја прска водата на подот без истекување, обезбедувајќи ефективно чистење.
Паметниот резервоар за вода испушта вода рамномерно за да обезбеди постојана влага.
Постојат поставки за вода за да се прилагодат на видот на подот што треба да се џогира.

•ДОЛГОРОЧНО ЧИСТЕЊЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ:

Капацитетот на батеријата од 3200 mAh овозможува долго траење - континуирано работење од 130 минути во стандарден режим, обезбедувајќи темелно чистење на целиот дом

• ПОВЕЌЕ РЕЖИМИ НА РАБОТА:

Роботската правосмукалка Xiaomi Mi Mop S10 нуди можност за избор помеѓу различни режими на чистење: тивко, стандардно, средно и турбо.

Поврзете се со апликацијата Mi Home/Xiaomi Home за да отклучите повеќе функции за чистење
Користете ја апликацијата Mi Home/Xiaomi Home за далечински да го контролирате Robot Vacuum и да го следите целиот процес на чистење.
Далечински управувач - Контролирајте го вашиот робот од далечина
Следење во реално време - Следете го напредокот на чистењето
Избор на режим - Изберете различни режими на чистење
Тајмер -Изберете го вашиот дневен распоред за чистење
Закажете чистење кога вам ви одговара - Завршете го чистењето пред да се вратите дома
Онлајн ажурирања - Системските ажурирања достапни на интернет


Поддржува OTA ажурирања 
Добијте ги сите најнови функции
Подобрувањата и ажурирањата на апликацијата се објавуваат постојано за да се подобрат перформансите на производот и да се направи вашиот Xiaomi Robot Vacuum S10 поинтелигентен.

*Гаранција 1 година.

Спецификации

Бренд
Xiaomi

Дизајн

Боја на производот
Бела

Моќ

Јачина на вшмукување
4000 AW
Напон на батеријата
3200 V

Ананас ID

Шифра на производот
IKEQX8Q92J

EAN /   код

EAN /   код
6934177781926

Можеби ќе ви се допадне

Мислиме дека навистина би ти се допаднале следните производи

Можеби ќе ви се допадне

Мислиме дека навистина би ти се допаднале следните производи

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.