Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+
Slike XIAOMI Робот правосмукалка S10+

XIAOMI Робот правосмукалка S10+

АНАНАС ШОП
Ananas direct badge icondirekt
30.000 ДЕНЗаштеда 6.010 ДЕН
23.990ДЕН
Понудата важи од 01/12/2023 до 06/12/2023

Боја:Бела

Информации за испорака

Опис на производот

Чистење под притисок со двојна подлога за подобро отстранување на дамките

Темелно чистење со правосмукалка
 4000Pa Моќен вентилатор за вшмукување

Ефективно бришење
Чистење под притисок со постојана влага

Паметна контрола
Поддржете приспособени шеми за чистење

Помалку судири
3D избегнување пречки

Прецизна навигација
LDS ласерски систем за навигација

Основните перформанси се надградени
Посилно вшмукување и подолго траење на батеријата
4000Pa Моќен вентилатор за вшмукување
Вакумирајте ја прашината и остатоците со едно движење

Посилната моќ на вшмукување на вентилаторот ви овозможува поефикасно да го чистите вашиот дом. Со моќта на вшмукување на вентилаторот од 4000Pa, вашите дневни потреби за чистење може лесно да се задоволат. 4-те поставки за моќност на вшмукување ви овозможуваат да ја исчистите прашината, влакната и големите честички со едно движење.

4 брзини - прилагодување на режимот на вшмукување
450ml* корпа за ѓубре со голем капацитет
Траење на батеријата до 2 часа *
Лесно ракувајте со големи домови

Номинален капацитет на батеријата од 5200 mAh. Издржува 2 часа* во стандардниот режим. Роботот е способен да исчисти над 200 ㎡простории со едно поминување во Стандарден режим, што е повеќе од доволно за да се справи со големи простории.

Нов режим кој симулира рачно бришење
Ефикасно отстранете ги дамките, постигнувајќи повисок стандард на чистење

Чистење под притисок при постојана влага
Ефикасно отстранувајте ги дамките со 4 пати поголема моќ за чистење*

Двојните перничиња за џогер се ротираат со големи брзини за да го симулираат ефектот на рачно бришење под притисок, во голема мера ја подобрува моќта на чистење и ефикасно ги отстранува влажните, сувите и другите дамки.

Двослојни композитни влошки за џогер Силна апсорпција на вода и ефикасно отстранување на дамките

Влошките за џогер изработени од ткаени ткаенини (80% полиестер + 20% модифицирани полипропиленски влакна) рамномерно ја задржуваат влагата. Моќните перформанси за чистење ефикасно ги отстрануваат дамките од подот при бришење и можат ефикасно да ги заштитат подните површини низ куќата.


Дизајн на прицврстувачи со кука и јамка

 


Полесно за склопување и расклопување

Интелигентен електронски контролен резервоар за вода со голем капацитет Бришење подови до 150 ㎡ со едно поминување*

Паметниот електронски контролен резервоар за вода со зголемен капацитет од 200 ml* ослободува вода рамномерно без истекување. Постојано чистење на влага до 80 минути, доволно за да се задоволат потребите за чистење на подот на домаќинство од 150 ㎡* со едно поминување.


Постојано чистење на влага


Три нивоа на контрола на протокот на вода

Ултра чувствителен систем за идентификација на позиција 3D избегнување пречки, ласерска навигација
3D избегнување пречки

Помалку судири дури и во средини со слаба светлина

Идентификација на препрека на ниво на милиметри. Не повеќе од 5 mm* маргина на грешка помеѓу откриеното растојание и вистинското растојание. Роботот прецизно ги избегнува пречките и ги штити обоените површини на мебелот, значително намалувајќи го ризикот од заглавување и обезбедувајќи помалку судири дури и во средини со слаба светлина.

Идентификација на рабовите на тепих*

За да спречите натопување на тепихот при џогирање

Кога роботот работи во режимот за џогирање, автоматски ќе го избегне тепихот за да не го натопуваат подлогите за џогер.

Ласерска навигација со скенирање на целата куќа

Прецизно планирајте правци за чистење

Со помош на дволиниски ласер и LDS LIDAR, роботот може да изврши 360° скенирање на соби и брзо да изгради мапа, без оглед на условите на осветлување на просторијата, а потоа прецизно да ја планира рутата на чистење без никаков пропуст или грешка.

Сеопфатна заштита на безбедноста и приватноста на корисникот

Стандардна сертификација за сајбер безбедност и заштита на приватноста на TÜV Rheinland

Управување со мапа

Шифрирање на мапата пренос и податоците

Апликација Xiaomi Mi Home*

Водечка меѓународна безбедносна заштита со акредитирани безбедносни сертификати, врз основа на стандардите ISO 27001, ISO 27701 и ETSI EN 303 645.

Паметна интеракција

Контрола и прилагодување на чистење со еден допир

Направете персонализиран план за чистење

Откако ќе се изгради мапата, може да се развие порационален план за чистење според распоредот на просторијата, со време на чистење, поставување, површина и фреквенција - приспособете ги како што сакате.

Прилагоден ред за чистење соби
Приспособете кога да чистите одредени области

Различни поставки за чистење и фреквенција за секоја соба

Функција за мапирање на повеќе простории
Исчистете повеќе простории без да го поместувате држачот за полнење

Поставете области и виртуелни ѕидови каде не смее да се движи 

Чистете го домот автоматски каде и да сте
Контролирајте далечински преку апликацијата Xiaomi/Mi Home. Дури и ако сте надвор и наоколу, сепак можете да се погрижите за чиста куќа со само еден допир.

 

Спецификации

Бренд
Xiaomi

Технички детали

Боја на производот
Бела
Капацитет (L)
200 L

Димензии на производот

Тежина (кг)
3.8 kg
Должина (см)
35 cm
Ширина (см)
35 cm
Висина (см)
9.3 cm

Ананас ID

Шифра на производот
UPRP9Y01GB

EAN /   код

EAN /   код
6934177794025
30.000 ДЕНЗаштеда 6.010 ДЕН
23.990ДЕН
Понудата важи од 01/12/2023 до 06/12/2023

Информации за испорака

Опис на производот

Чистење под притисок со двојна подлога за подобро отстранување на дамките

Темелно чистење со правосмукалка
 4000Pa Моќен вентилатор за вшмукување

Ефективно бришење
Чистење под притисок со постојана влага

Паметна контрола
Поддржете приспособени шеми за чистење

Помалку судири
3D избегнување пречки

Прецизна навигација
LDS ласерски систем за навигација

Основните перформанси се надградени
Посилно вшмукување и подолго траење на батеријата
4000Pa Моќен вентилатор за вшмукување
Вакумирајте ја прашината и остатоците со едно движење

Посилната моќ на вшмукување на вентилаторот ви овозможува поефикасно да го чистите вашиот дом. Со моќта на вшмукување на вентилаторот од 4000Pa, вашите дневни потреби за чистење може лесно да се задоволат. 4-те поставки за моќност на вшмукување ви овозможуваат да ја исчистите прашината, влакната и големите честички со едно движење.

4 брзини - прилагодување на режимот на вшмукување
450ml* корпа за ѓубре со голем капацитет
Траење на батеријата до 2 часа *
Лесно ракувајте со големи домови

Номинален капацитет на батеријата од 5200 mAh. Издржува 2 часа* во стандардниот режим. Роботот е способен да исчисти над 200 ㎡простории со едно поминување во Стандарден режим, што е повеќе од доволно за да се справи со големи простории.

Нов режим кој симулира рачно бришење
Ефикасно отстранете ги дамките, постигнувајќи повисок стандард на чистење

Чистење под притисок при постојана влага
Ефикасно отстранувајте ги дамките со 4 пати поголема моќ за чистење*

Двојните перничиња за џогер се ротираат со големи брзини за да го симулираат ефектот на рачно бришење под притисок, во голема мера ја подобрува моќта на чистење и ефикасно ги отстранува влажните, сувите и другите дамки.

Двослојни композитни влошки за џогер Силна апсорпција на вода и ефикасно отстранување на дамките

Влошките за џогер изработени од ткаени ткаенини (80% полиестер + 20% модифицирани полипропиленски влакна) рамномерно ја задржуваат влагата. Моќните перформанси за чистење ефикасно ги отстрануваат дамките од подот при бришење и можат ефикасно да ги заштитат подните површини низ куќата.


Дизајн на прицврстувачи со кука и јамка

 


Полесно за склопување и расклопување

Интелигентен електронски контролен резервоар за вода со голем капацитет Бришење подови до 150 ㎡ со едно поминување*

Паметниот електронски контролен резервоар за вода со зголемен капацитет од 200 ml* ослободува вода рамномерно без истекување. Постојано чистење на влага до 80 минути, доволно за да се задоволат потребите за чистење на подот на домаќинство од 150 ㎡* со едно поминување.


Постојано чистење на влага


Три нивоа на контрола на протокот на вода

Ултра чувствителен систем за идентификација на позиција 3D избегнување пречки, ласерска навигација
3D избегнување пречки

Помалку судири дури и во средини со слаба светлина

Идентификација на препрека на ниво на милиметри. Не повеќе од 5 mm* маргина на грешка помеѓу откриеното растојание и вистинското растојание. Роботот прецизно ги избегнува пречките и ги штити обоените површини на мебелот, значително намалувајќи го ризикот од заглавување и обезбедувајќи помалку судири дури и во средини со слаба светлина.

Идентификација на рабовите на тепих*

За да спречите натопување на тепихот при џогирање

Кога роботот работи во режимот за џогирање, автоматски ќе го избегне тепихот за да не го натопуваат подлогите за џогер.

Ласерска навигација со скенирање на целата куќа

Прецизно планирајте правци за чистење

Со помош на дволиниски ласер и LDS LIDAR, роботот може да изврши 360° скенирање на соби и брзо да изгради мапа, без оглед на условите на осветлување на просторијата, а потоа прецизно да ја планира рутата на чистење без никаков пропуст или грешка.

Сеопфатна заштита на безбедноста и приватноста на корисникот

Стандардна сертификација за сајбер безбедност и заштита на приватноста на TÜV Rheinland

Управување со мапа

Шифрирање на мапата пренос и податоците

Апликација Xiaomi Mi Home*

Водечка меѓународна безбедносна заштита со акредитирани безбедносни сертификати, врз основа на стандардите ISO 27001, ISO 27701 и ETSI EN 303 645.

Паметна интеракција

Контрола и прилагодување на чистење со еден допир

Направете персонализиран план за чистење

Откако ќе се изгради мапата, може да се развие порационален план за чистење според распоредот на просторијата, со време на чистење, поставување, површина и фреквенција - приспособете ги како што сакате.

Прилагоден ред за чистење соби
Приспособете кога да чистите одредени области

Различни поставки за чистење и фреквенција за секоја соба

Функција за мапирање на повеќе простории
Исчистете повеќе простории без да го поместувате држачот за полнење

Поставете области и виртуелни ѕидови каде не смее да се движи 

Чистете го домот автоматски каде и да сте
Контролирајте далечински преку апликацијата Xiaomi/Mi Home. Дури и ако сте надвор и наоколу, сепак можете да се погрижите за чиста куќа со само еден допир.

 

Спецификации

Бренд
Xiaomi

Технички детали

Боја на производот
Бела
Капацитет (L)
200 L

Димензии на производот

Тежина (кг)
3.8 kg
Должина (см)
35 cm
Ширина (см)
35 cm
Висина (см)
9.3 cm

Ананас ID

Шифра на производот
UPRP9Y01GB

EAN /   код

EAN /   код
6934177794025

Можеби ќе ви се допадне

Мислиме дека навистина би ти се допаднале следните производи

Можеби ќе ви се допадне

Мислиме дека навистина би ти се допаднале следните производи

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.