Slike ACCU-CHEK Инстант траки за шеќер, 50 тест ленти
Slike ACCU-CHEK Инстант траки за шеќер, 50 тест ленти

ACCU-CHEK Инстант траки за шеќер, 50 тест ленти

Anni Farm
1.150ДЕН

Боја:Сина

Информации за испорака

Опис на производот

Карактеристики:
Accu-Chek Instant тест лентите со Accu-Chek Instant глукометарот се наменети за квантитативно мерење на гликозата во свежо земена полна капиларна крв од прстот, дланката, подлактицата или надлактицата како помош при ефективна контрола на гликоза во крвта.
Accu-Chek Instant тест лентите со Accu-Chek Instant и Accu-Chek Instant S глукометрите се наменети за ин-витро дијагностичка самоконтрола на лица со дијабетес.
Accu-Chek Instant тест лентите со Accu-Chek Instant и Accu-Chek Instant S глукометрите се наменети за ин-витро дијагностичка примена на стручни медицински лица во клинички услови. Тестирањето на венска, артериска и крв од новороденчиња им е дозволено само на стручни медицински лица. Овој систем не е наменет за дијагностицирање на дијабетес мелитус, ниту за мерење со помош на примероци од крв земени од папочната врвца на новороденчињата.
Пакување: 50 тест ленти

Спецификации

Бренд
ACCU-CHEK

Карактеристики

Боја на производот
Сина

Ананас ID

Шифра на производот
6P9MUDRTSP

EAN /   код

EAN /   код
4015630066919
1.150ДЕН

Информации за испорака

Опис на производот

Карактеристики:
Accu-Chek Instant тест лентите со Accu-Chek Instant глукометарот се наменети за квантитативно мерење на гликозата во свежо земена полна капиларна крв од прстот, дланката, подлактицата или надлактицата како помош при ефективна контрола на гликоза во крвта.
Accu-Chek Instant тест лентите со Accu-Chek Instant и Accu-Chek Instant S глукометрите се наменети за ин-витро дијагностичка самоконтрола на лица со дијабетес.
Accu-Chek Instant тест лентите со Accu-Chek Instant и Accu-Chek Instant S глукометрите се наменети за ин-витро дијагностичка примена на стручни медицински лица во клинички услови. Тестирањето на венска, артериска и крв од новороденчиња им е дозволено само на стручни медицински лица. Овој систем не е наменет за дијагностицирање на дијабетес мелитус, ниту за мерење со помош на примероци од крв земени од папочната врвца на новороденчињата.
Пакување: 50 тест ленти

Спецификации

Бренд
ACCU-CHEK

Карактеристики

Боја на производот
Сина

Ананас ID

Шифра на производот
6P9MUDRTSP

EAN /   код

EAN /   код
4015630066919

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.