Ananas директ

Нарачуваш наутро, а пристигнува денес или утре. 

Производите означени со значката „Ananas Директ“ се секогаш подготвени за испорака. 

Пронајди ги производите со А Директ ознаката 

Ananas директ е ознака за производите кои се подготвени за испраќање од нашиот магацин. 

Пратката е спакувана и подготвена за испорака 

Ако нарачаш повеќе од еден производ со ознаката А Директ сите ќе бидат доставени во една пратка. 

Комбето стигнува за брзо 

Ananas Директ значи испорака за рекордно брзо време. 

Среќен Ananas Директ пакет 

Клик! Бум! Трас! Фала! 
Што е Ananas Директ? 

Ananas Директ е процес на складирање, пакување и испорака на нарачки до крајните клиенти од магацинот на Ананас. 

Дали Ananas Директ ознаката значи дека ако порачам било кои производи, истите ќе ми пристигнат наредниот ден? 

Секој производ означен со “Ananas” се наоѓа директно во магацинот на Ananas, што значи побрза и поефикасна испорака. За производите од оваа група кои ги нарачуваш порано во текот на денот - пратката ќе ти ја испорачаме веќе следниот ден! 

Дали ако нарачам производи од различни трговци на Ananas Директ значи дека пратката ќе ја добијам во исто време наредниот ден? 

Да, производите означени со Ananas Директ ознаката се наоѓаат во магацинот на Ananas и истите ќе бидат испорачани следниот работен ден. 

Дали Ananas Директ доставата важи за сите производи на Ананас? 

Не, при изборот на производи на Ananas внимавај на Ananas Директ ознаката, затоа што производите кои не се наоѓаат во магацинот на Ananas имаат рок на испорака помеѓу 2-4 дена. 

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.