Зошто Ananas?

Најбитното прашање кое се поставува е - Зошто да ја избереш нашата платформа? Во прилог, четири причини: широка палета на производи, брза испорака, безбедно плаќање и полесно враќање на производите. Ananas е сигурна платформа која ги поврзува купувачите и продавачите на уникатен начин.

Со инкорпорирање на најмодерните и последни технолошко-иновативни алатки, купувањето преку Ananas ќе стане синоним за едноставност, сигурност и достапност. Сите овие придобивки ги сумиравме во нашиот слоган: „Клик! Бум! Трас!“, кој кратко, јасно и концизно ја пренесува нашата порака - едноставно, брзо и ефикасно онлајн купување. 

Нашата девиза е - “Купувачот е Крал и секое негово позитивно шопинг искуство за нас е еднакво на победа”. 

Ananas патувањето започнува од Србија, преку Босна и Херцеговина, Македонија, Црна Гора, Хрватска и Словенија, а твоето почнува од ananas.mk.

Нашите вредности

Емпатија

Предуслов за секој квалитетен однос е меѓусебно разбирање и почитување. Без разлика дали си вработен, партнер или клиент број 2.456, секој ни е подеднакво важен за нашето постоење. Нашата мисија е да имаме задоволни купувачи, кои дури и да се предомислат и/или одлучат да вратат нешто што го нарачале, слободно ќе можат тоа да го направат, без дополнителни административни пречки. Имаме разбирање и слух за сите твои идеи, сè со цел да ти дозволиме позитивно и целосно шопинг искуство.

Критичко размислување

Гладни сме за промени и изнаоѓање на нови иновативни решенија. Меѓутоа, понекогаш и ние можеме да претераме со иновациите, па затоа го охрабруваме секој член на Ananas, без разлика дали е вработен или корисник на нашата платформа, слободно да го искаже својот став и мислење преку критика, пофалба и/или предлог за подобро утре.

Страст

Ги имаме сите потребни ресурси, идеи, визија и стручен кадар за да направиме револуција во секторот за е-трговија, а страста и позитивната енергија се основните постулати на кои се потпира нашата мисија за освојување на првото место во светот на онлајн трговијата.

Купувачот е Крал

Задоволни клиенти се најдобрата награда за нашата работа. Секогаш во фокус! Секогаш на прво место!

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.