0 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
1 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
2 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
3 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
4 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
5 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
6 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
7 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
8 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
9 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
10 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
11 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
12 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
13 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
14 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
15 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
16 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
17 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
18 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
19 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
20 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
21 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
22 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
23 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
24 thumbnail image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1
Selected image for LIBERTA Детска количка NICO 3во1

LIBERTA Детска количка NICO 3во1

Либерта
13.900 ДЕНЗаштеда 4.918 ДЕН
8.982ДЕН
Понудата важи од 14/04/2024 до 13/05/2024

Боја:Крем

Опис на производот

Пространа количка, дизајнирана со модерни технологии за високи перформанси, составена од спортско седиште кое се претвора во корпа и транспортер, со што е идеална за прошетки од првиот ден на раѓање. Модерниот стил е комбиниран со квалитетни и разноврсни материјали. Рамката на количката е лесна и се преклопува како книга, за да зазема што е можно помалку простор, а вградените амортизери го олеснуваат патувањето по нерамни патишта. Целоснo гумените тркала ја апсорбираат енергијата од нерамните патишта, зголемувајќи ја удобноста на бебето за време на прошетките.

Карактеристики на спортското седиште/корпата за бебе:
- Сите компоненти може да се инсталираат/деинсталираат многу брзо на/од рамката;
- За новороденчиња (0-6 месеци) се препорачува да се користи корпата, а по 6-месечна возраст, количката може да се трансформира во спортско седиште со помош на каишите;
- рамка од алуминиумска легура;
- Лесен механизам за преклопување, тип на книга;
- Спортското седиште може да се користи во двата правци на движење и е опремено со сигурносни појаси со 5 точки;
- Рачка за држење што се прилагодува по висина, покриена со еко-кожа за зголемена удобност;
- Голема кошница за пазарење, која може да се користи и за предметите на бебето;
- Рамка опремена со амортизери, за груб терен;
- Предни тркала со дијаметар од 18см., изработени од EVA материјал, и кои можат да се фиксираат или да се вртат, со помош на копчето поставено на рамката;
- Задни тркала со дијаметар од 28,5см., изработени од полна гума, и опремени со централна сопирачка, пренесена преку кабел;
- Трансфомирачко седиште со опција за подесување на наслонот;
- Реверзибилно седиште;
- Корпата е особено наменета за новороденчиња (од раѓање и до максимум 9кг.);
- Прилагодливи по висина, сигурносни појаси со 5 точки, со заштита на рамената;
- Опремени со голема тенда и прекривка за студената сезона.

Карактеристики на транспортерот:
- Удобен, лесен за монтирање на рамката од количката или во автомобил;
- Прилагодлива тенда;
- Прекривка за нозе за студената сезона;
- Прилагодлива рачка, која се користи за транспорт;
- Навлака која е пере;
- Опремен со мека потпора за грбот и главата;
- Опремен со сигурносни појаси од 5 точки;
- Вклучува адаптери за монтирање на рамката на количката.

Во комплетот се вклучени:

Рамка со 4 тркала
Спортско седиште кое се трансформира во корпа/колевка за бебе
Транспортер кој може да се монтира на рамката од количката или во автомобил
Адаптери за монтирање на транспортерот на рамката од количката
Зимски навлаки за седиштето и транспортерот
Торба за мајката која може да се прикачи на рамот од количката
Мрежа за заштита од инсекти
Држач за чаша/шише кој може да се монтира на рамката од количката
Седиште прилагодливо и реверзибилно;
Рачка прилагодлива на повеќе висини;
Универзални предни тркала се опремени со функција за апсорпција на удар;
Потпирачот за грб може да се прилагоди на 5 различни режими, седи/лежи/спие;
Прилагодлива целосна корпа со три точк
Со голема кошница за купување
Европски сертификат за безбедност и квалитет EN1888:2008
Димензии на пакувањето: 50*23*83см.
Димензии на количката: висина 109см., ширина 57см., должина 78см..
Димензии на транспортер: висина (со крената рачка) 57cm, ширина 40cm.
Димензии на корпа: должина 80см., ширина 40см..
Соодветна до 22кг. (4 години)
Тежина на количката: 11.5 kg.

Сликите презентирани на веб-страницата се направени во професионално студио, така што нијансата на бојата на производите може да биде различна во зависност од осветленоста околу производот. Исто така, во зависност од поставките на секој уред (телефон, лаптоп, компјутер) што ја прикажува страницата, бојата на производот може да се разликува.

Спецификации

Бренд
LIBERTA

Тежина и димензии

Тежина
10.59 kg

Карактеристики

Боја на производот
Крем
Пол
Унисекс

Ананас ID

Шифра на производот
90W07VWEMR

EAN /   код

EAN /   код
AN0O4QCYBD
13.900 ДЕНЗаштеда 4.918 ДЕН
8.982ДЕН
Понудата важи од 14/04/2024 до 13/05/2024

Опис на производот

Пространа количка, дизајнирана со модерни технологии за високи перформанси, составена од спортско седиште кое се претвора во корпа и транспортер, со што е идеална за прошетки од првиот ден на раѓање. Модерниот стил е комбиниран со квалитетни и разноврсни материјали. Рамката на количката е лесна и се преклопува како книга, за да зазема што е можно помалку простор, а вградените амортизери го олеснуваат патувањето по нерамни патишта. Целоснo гумените тркала ја апсорбираат енергијата од нерамните патишта, зголемувајќи ја удобноста на бебето за време на прошетките.

Карактеристики на спортското седиште/корпата за бебе:
- Сите компоненти може да се инсталираат/деинсталираат многу брзо на/од рамката;
- За новороденчиња (0-6 месеци) се препорачува да се користи корпата, а по 6-месечна возраст, количката може да се трансформира во спортско седиште со помош на каишите;
- рамка од алуминиумска легура;
- Лесен механизам за преклопување, тип на книга;
- Спортското седиште може да се користи во двата правци на движење и е опремено со сигурносни појаси со 5 точки;
- Рачка за држење што се прилагодува по висина, покриена со еко-кожа за зголемена удобност;
- Голема кошница за пазарење, која може да се користи и за предметите на бебето;
- Рамка опремена со амортизери, за груб терен;
- Предни тркала со дијаметар од 18см., изработени од EVA материјал, и кои можат да се фиксираат или да се вртат, со помош на копчето поставено на рамката;
- Задни тркала со дијаметар од 28,5см., изработени од полна гума, и опремени со централна сопирачка, пренесена преку кабел;
- Трансфомирачко седиште со опција за подесување на наслонот;
- Реверзибилно седиште;
- Корпата е особено наменета за новороденчиња (од раѓање и до максимум 9кг.);
- Прилагодливи по висина, сигурносни појаси со 5 точки, со заштита на рамената;
- Опремени со голема тенда и прекривка за студената сезона.

Карактеристики на транспортерот:
- Удобен, лесен за монтирање на рамката од количката или во автомобил;
- Прилагодлива тенда;
- Прекривка за нозе за студената сезона;
- Прилагодлива рачка, која се користи за транспорт;
- Навлака која е пере;
- Опремен со мека потпора за грбот и главата;
- Опремен со сигурносни појаси од 5 точки;
- Вклучува адаптери за монтирање на рамката на количката.

Во комплетот се вклучени:

Рамка со 4 тркала
Спортско седиште кое се трансформира во корпа/колевка за бебе
Транспортер кој може да се монтира на рамката од количката или во автомобил
Адаптери за монтирање на транспортерот на рамката од количката
Зимски навлаки за седиштето и транспортерот
Торба за мајката која може да се прикачи на рамот од количката
Мрежа за заштита од инсекти
Држач за чаша/шише кој може да се монтира на рамката од количката
Седиште прилагодливо и реверзибилно;
Рачка прилагодлива на повеќе висини;
Универзални предни тркала се опремени со функција за апсорпција на удар;
Потпирачот за грб може да се прилагоди на 5 различни режими, седи/лежи/спие;
Прилагодлива целосна корпа со три точк
Со голема кошница за купување
Европски сертификат за безбедност и квалитет EN1888:2008
Димензии на пакувањето: 50*23*83см.
Димензии на количката: висина 109см., ширина 57см., должина 78см..
Димензии на транспортер: висина (со крената рачка) 57cm, ширина 40cm.
Димензии на корпа: должина 80см., ширина 40см..
Соодветна до 22кг. (4 години)
Тежина на количката: 11.5 kg.

Сликите презентирани на веб-страницата се направени во професионално студио, така што нијансата на бојата на производите може да биде различна во зависност од осветленоста околу производот. Исто така, во зависност од поставките на секој уред (телефон, лаптоп, компјутер) што ја прикажува страницата, бојата на производот може да се разликува.

Спецификации

Бренд
LIBERTA

Тежина и димензии

Тежина
10.59 kg

Карактеристики

Боја на производот
Крем
Пол
Унисекс

Ананас ID

Шифра на производот
90W07VWEMR

EAN /   код

EAN /   код
AN0O4QCYBD
Maestro credit card iconMaster credit card iconvisa secure card iconDiners card icon
Maestro credit card iconMaster credit card iconvisa secure card iconDiners card icon

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.