ПРОШИРЕТЕ ГО БИЗНИСОТ СО ANANAS

Ја покренуваме револуцијата во онлајн трговијата. Заедно отвораме нови пазари во кои сите партнери и купувачи на Ananas се поврзани преку лесниот и брз начин на нарачување, врвната логистика и сигурната достава.

Како Ananas партнер уживате бројни предности:

 • Нашиот onboarding тим бесплатно го прави првото улистување на твоите производи на www.ananas.mk
 • Зголемување на продажбата со присуство на новиот канал за продажба - без никакви скриени и дополнителни трошоци 
 • Сам управуваш со асортиманот и цените на производите
 • Бесплатно складирање, пакување, раководење и грижа за твоите производи во магацинот на Ananas
 • Искуството на Delta Holding како гаранција за квалитет
 • Модерна платформа, направена според највисоките светски стандарди во областа на корисничкото искуство
 • Посветен и професионален тим кој ќе ти помогне во твојата промоција на платформата Ananas
 • Редовна аналитика и праќање извештаи за што е можно најдобар пласман на платформата Ananas
 • Можност да го подобриш твојот бизнис преку бројни туторијали, вебинари, настани за вмрежување и консултантски услуги
 • Брза и сигурна достава на твоите производи до крајниот купувач
 • Различни начини на достава:
 1. На посакуваната адреса на купувачот
 2. Можност за ширење на бизнисот на територијата на Екс Југославија, Албанија и Бугарија

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.