Грејни тела

Доколку ви се потребни ефикасни и практични уреди за загревање на вашиот дом, разгледајте ја нашата понуда на грејни тела. Ви нудиме производи кои ќе го направат вашиот дом топол и пријатен, а најдоброто е што овие решенија ви овозможуваат ефикасно и исплатливо загревање на просторот.

Прикажи повеќе

Голем избор на радијатори и грејни тела на плин

Имаме голем број на радијатори и електрични панели, панелни радијатори и маслени радијатори.

Нудиме електрични панели кои користат електрична енергија за загревање и имаат елегантен дизајн, како и панел радијатори (норвешки радијатори) кои работат многу тивко и кои брзо и лесно го загреваат просторот.

Маслените радијатори од нашата понуда работат со согорување масло и претставуваат многу ефикасен начин на загревање. Тие се енергетски ефикасни греалки кои испуштаат топлина дури и кога се исклучени.

Исто така, имаме и различни грејни тела на плин. Тие овозможуваат брзо и лесно загревање на поголем простор. За разлика од електричните греалки на кои може да им треба повеќе време за да ја загреат просторијата, грејните на плин обезбедуваат моментална топлина.

Голем избор на камини, печки и греалки достапни онлајн

Во нашата колекција на грејни тела, исто така ќе најдете и камини, печки, шпорети на цврсто дрво и греалки.

  • Камините и печките се грејни елементи кои му даваат впечатлив декор на вашиот дом. Електричните камини и камините од дрво и јаглен ќе го загреат вашиот дом, но и ќе придонесат за пријатна зимска атмосфера.
  • Шпоретите на цврсто гориво се користат со децении наназад во нашите домови. Ваквите шпорети, не само што ефикасно се загреваат, туку служат и за подготовка на јадења кои секако се многу вкусни кога се подготвуваат на овој начин.
  • Греалките се грејни тела кои најмногу се користат како дополнителни средства за загревање на просторот. Кај нас ќе најдете повеќе видови на греалки и тоа калорифери, кварцни греалки, керамички греалки и греалки за во бања.

Голема понуда на грејни тела достапна онлајн на Ананас

Доколку сте во потрага во квалитетни и издржливи грејни тела, Ананас е вашата идеална шопинг дестинација за тоа. Имаме голема понуда на сè што е потребно за брзо е ефикасно загревање на простории, а исто така имаме и одлична колекција на бела техника за да го опремите вашето домаќинство со сè што ви е потребно.

Шопингот е едноставен со нас, бидејќи не само што може да направите нарачка од удобноста на вашиот дом, туку и не мора да размислувате за тоа како ќе го пренесете уредот до дома. Ние ќе го завршиме тоа за вас бесплатно. Нарачајте онлајн и очекувајте ја нарачката на вашата врата.

Известување за колачиња

При користење на која било страница на веб-страницата ananas.mk, компанијата Ананас може да зачува одредени информации на уредот на корисникот, преку „колачиња“.